بچه زرنگ

انیمیشن
بچه زرنگ

انیمیشن «بچه زرنگ» تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که برای اولین بار در جشنواره چهل‌ویکم فیلم فجر به نمایش گذاشته شد،‌ داستان انیمیشن در مورد پسری است که توانایی درک صحبت حیوانات را دارد.

معرفی

توضیحات انیمیشن بچه زرنگ

انیمیشن «بچه زرنگ» تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که برای اولین بار در جشنواره چهل‌ویکم فیلم فجر به نمایش گذاشته شد،‌ داستان انیمیشن در مورد پسری است که توانایی درک صحبت حیوانات را دارد. این پسر با وسایلی(که معلوم نیست از کجا آورده) یک ابرقهرمان خود خوانده محسوب می‌شود. او با یک ببر در جنگل مواجه می‌شود و عملیاتی برای نجات او از شکارچیان طراحی می‌کند. در ادامه داستان پیچیده‌تر می‌شود و مشخص می‌شود قدرتی مخفی در جنگل وجود دارد که می‌تواند درمان مرگ باشد و دست یافتن به آن جاودانگی را به همراه خواهد داشت.

محسنِ «بچه زرنگ» همگام با نسل جدید

شخصیت اصلی داستان این انیمیشن یعنی محسن،‌ همگامی دقیقی با نسل جدید کودکان دارد،‌ جرعت بسیار،‌ علاقه مدام به تجربه جدید و البته بازیگوشی همیشگی دهه نودی‌ها همراه همیشگی محسن است، همه چیز برای بازی است و حتی صدای گلوله شکارچی او را وارد یک بازی جدید می‌کند.

داستان بچه زرنگ قهرمان دارد،‌ اتفاقا قهرمانش هم کودکی است از جنس مخاطبینی که این انیمیشن را می‌بینند،‌ سال‌ها است که دغدغه‌ای مهم تربیت نسل جدید را درگیر کرده و آن علاقه آنها به ابرقهرمانان غربی است، حالا ببر مازندران و محسن به عنوان دو قهرمان این اثر هویت ایرانی را به قهرمانان ذهنی نسل جدید باز می‌گردانند. نکته مهم دیگر هم فرهنگ‌ساری در راستای اهمیت محیط زیست برای این نسل است.

در ابتدای انیمیشن هم پدر محسن به وسایل ابرقهرمانی او که اتفاقا شبیه به قهرمانان غربی است اشاره و انتقاد می‌کند تا توجه ما را به این تهاجم فرهنگی جلب کند.

ماجرای آهو

در لحظات پایانی داستان آهویی وارد داستان می‌شود و همان آهویی است که امام رضا (ع) ضامنش شده بود، داستان ضامن آهو هم بیان می‌شود و اینگونه اعتقادات دینی نیز وارد داستان «بچه زرنگ» می‌شود.

مشخصات

«بچه زرنگ»

منبع صدور مجوز: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی

دسته‌بندی فعالیت: نمایش و تئاتر

هماهنگی: سینماهای دارای مجوز فرهنگ و ارشاد اسلامی سطح استان

مقطع و پایه تحصیلی مناسب:
دوره اول و دوم ابتدایی

جنسیت: دختر و پسر

ملاحظات: ندارد

مدت مجوز از آموزش و پرورش: 31 خرداد 1403

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *